Til 4 personer
Ingredienser
- En god oliven olie
- 200-250 g. Røget bacon
- 1-2 fed Hvidløg
- 1-2 Alm. løg fint hakket
- 500 g. Hakket oksekød
- 1 dåse. Flået tomater
- 1 glas. Soltørret tomater u/olie
- Rosmarin – Frisk
- Tørret basillikum
- Salt
- Peber
- Evt. lidt frisk Chilli
Tilbehør
Paste, helst frisk...
Fremgangsmåde
Steg baconen næsten sprød på en tør pande.
Tilføj så hvidløg og Rosmarin og lad det stege et stykke tid.
Tilføj løggene og hakket oksekød, lad det stege til det er brunet.
Tilsæt basilikum, flåede tomater og de soltørret tomater uden olie.
Varm retten godt igennem, smages til med salt og peber.
Kom evt. lidt Chilli i