Japansk kødret
Lækker japansk kødret med masser af grønsager
100% Manitoba brød

200-200-400
Dette brød er lavet med
200g tipo 00,
200g manitoba og
400g alm. Hvedemel.
Risalamande
Den absolutte bedste risalamande der findes
Hold knivene skarpe
Så fik jeg endelig købt et fornuftigt køkken-værktøj.. hvem kender ikke det at skære i tomat og masse den istedet for at skære i den… Så efter et godt råd fra en kollega fik jeg endelig købt en EdgePro Apex 4, og efter et par instruktions videoer fik jeg fat i hvordan man skal “barberer den ged”… og nu er det en sand fornøjelse at have skarpe knive igen…
Vores Hawaii tur sidste år
En fin dagbog om vores tur, skrevet af Alexander.
Tjek linket http://syttentimer.wordpress.com
Spaghetti bolognese
Opdatering af opskrifter
Så lykkes det at få nogenunde styr på div. opskrifter, tid har desværre gjort at jeg ikke kunne lave tingene færdigt, men nu ser det udtil at være ok.
Havregrynskugler

You must be logged in to post a comment.