Japansk kødret

Udskriv opskrift
Japansk kødret
Lækker japansk kødret med masser af grønsager
Region Japansk
Keyword Efterår, Vinter
Forberedelses tid 1 time
Tilberedningstid 30 min
Antal personer
personer
Ingredienser
Panering
Grønsager
Sovs
Tilbehør
  • Ris Jasmin eller Basmati
Kød
  • 600 gr Kød Vælg Svine, Okse, Kylling eller Kalkun kød
Region Japansk
Keyword Efterår, Vinter
Forberedelses tid 1 time
Tilberedningstid 30 min
Antal personer
personer
Ingredienser
Panering
Grønsager
Sovs
Tilbehør
  • Ris Jasmin eller Basmati
Kød
  • 600 gr Kød Vælg Svine, Okse, Kylling eller Kalkun kød
Instruktioner
  1. Skær kødet i strimler. Pisk æg og soja sovsen samme og vend kødet heri og derefter i kartoffelmel. Steg kødet i den opvarmede olie i worken, til det er brunet, tag herefter kødet fra worken. Når man er færdig så sæt risene over.
  2. Fjern frøstol og kerner i peberfrugterne og skær dem i strimler. Skræl gulerødder og skær dem i strimler. Agurken samt løg i smalle strimler.
  3. Varm atter olien op i worken og steg grønsagerne heri, undtagen agurkerne, de skal kun stege ganske kort, så bevar de sprødheder. Agurkerne kommes i umiddelbart før grønsagerne er færdige!
  4. Rør sovsen sammen af sukker, soya sovse, tomatketchup, eddike, vand kartoffelmel samt salt og peber.
  5. Kom nu kødet i worken, til grønsagerne og hæld sovsen over. Varm retten godt igennem og den klar til servering.
  6. Servers sammen med risene.
Recipe Notes

Lige et par gode fif,
- Brug IKKE balsamico istedet for eddike ! 
- Man kan med fordel bruge andre grønsager end dem der er beskrevet eller supplere up
- Husk at sæt risene i god tid over inden man går igang med at varme retten op.

 

Skriv et svar