Forberedelses tid | 1 time |
Tilberedningstid | 30 min |
Antal personer | personer |
Ingredienser
Panering
- 1 stk Æg
- 2 spsk Sojasauce
- Karrtoffelmel
- 2 fl Jordnøddeolie Købe gerne 3 flasker !
Grønsager
- 2 stk Peberfrugter Gerne en rød og en grøn
- 4 stk Gulerødder
- 1 stk Agurk
- 1 stk Løg Alm. stort
Sovs
- 6 spsk Sukker
- 4 spsk Sojasovs
- 4 spsk Eddike Alm. hvid.
- 2 spsk Tomatketchup
- 2 dl Vand
- 2 tsk Kartoffelmel
- Salt
- Peber
Tilbehør
- Ris Jasmin eller Basmati
Kød
- 600 gr Kød Vælg Svine, Okse, Kylling eller Kalkun kød
Ingredienser Panering
Grønsager
Sovs
Tilbehør
Kød
|
Instruktioner
- Varm atter olien op i worken og steg grønsagerne heri, undtagen agurkerne, de skal kun stege ganske kort, så bevar de sprødheder. Agurkerne kommes i umiddelbart før grønsagerne er færdige!
- Rør sovsen sammen af sukker, soya sovse, tomatketchup, eddike, vand kartoffelmel samt salt og peber.
- Kom nu kødet i worken, til grønsagerne og hæld sovsen over. Varm retten godt igennem og den klar til servering.
Recipe Notes
Lige et par gode fif,
- Brug IKKE balsamico istedet for eddike !
- Man kan med fordel bruge andre grønsager end dem der er beskrevet eller supplere up
- Husk at sæt risene i god tid over inden man går igang med at varme retten op.