Mormor’s roulade

Udskriv opskrift
Mormor's roulade
Region Dansk
Keyword hele året
Forberedelses tid 10 Minutter
Tilberedningstid 15 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Ingredienser
Oven
Smørrelse
Region Dansk
Keyword hele året
Forberedelses tid 10 Minutter
Tilberedningstid 15 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Ingredienser
Oven
Smørrelse
Instruktioner
  1. Alle tørre ingredienser røres sammen. Tilsæt æg og rør godt sammen. Læg et ark bagepapir ud på en den lave bageplade og spred dejen ud.
  2. Bages indtil dejen bobler og er lyse brun. regn med ca. 15 min.
  3. Tag den bagte kage ud og drysse sukker ud på den. Læg stykke bagepapir oven på og læg så den dybe bageplade ovenpå. Vend nu kagen, fjern den dybe bageplade.
  4. Tag forsigtigt bagepapiret fra bunden af kagen.
  5. Smør nu hindbær marmelade ud på bunden (Vær gerne rundhåndet med den)
  6. Kanten kan være tør og hård, skær den gerne væk go rul nu kagen med bagepapiret. Skær de 'grimme' ender af så den stå pænt. (Det er smagsprøver)
Recipe Notes

Servers gerne med frisk kold pisket flødeskum

Skriv et svar