Forberedelses tid | 10 Minutter |
Tilberedningstid | 15 Minutter |
Antal personer | Personer |
Ingredienser
Ingredienser
- 3 stk Æg
- 150 gram Sukker
- 125 gram Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
Oven
- 200 grader Over/under varme Oven skal være varm inden kagen sættes ind !
Smørrelse
- 200 gram Hindbær Marmelade (Ca eller mere) Gerne hjemmelavet
Ingredienser Ingredienser
Oven
Smørrelse
|
Instruktioner
- Bages indtil dejen bobler og er lyse brun. regn med ca. 15 min.
- Tag den bagte kage ud og drysse sukker ud på den. Læg stykke bagepapir oven på og læg så den dybe bageplade ovenpå. Vend nu kagen, fjern den dybe bageplade.
- Tag forsigtigt bagepapiret fra bunden af kagen.
- Smør nu hindbær marmelade ud på bunden (Vær gerne rundhåndet med den)
- Kanten kan være tør og hård, skær den gerne væk go rul nu kagen med bagepapiret. Skær de 'grimme' ender af så den stå pænt. (Det er smagsprøver)
Recipe Notes
Servers gerne med frisk kold pisket flødeskum