Forberedelses tid | 30 Min |
Antal personer | Personer |
Ingredienser
- 800 g Kyllingstykker Gerne økologisk
- 2,5 dl Fløde
- 2 dl Hvidvin tør
- 400 g Champignoner i skiver
- 50 g Persille hakket
Tilbehør
- 2 stk Flütes store
Ingredienser
Tilbehør
|
Instruktioner
- Brun kyllingstykkerne af i en stor klat smør i en sautépanden.
- Tag halvdelen af fedtet fra som skal genbruges ved stegning af champignon.
- Stege kyllingstykkerne i ca. 15 min (30 min i alt) på hver side, steg skindsiden sidst så den bliver sprød og tag kyllingen fra.
- Tilsæt champignonerne i sautépanden og fedtet fra tidligere og stege dem godt igennem. Tilsæt hvidvin og kog det ind. (koges helt væk)
- Tilsæt fløde til det tykner og til sidst drøs den hakket persille i.
Recipe Notes
Servers i fad.