Kylling med hvidvins sovs

Udskriv opskrift
Kylling med hvidvins sovs
En af opskrift min mor lavede, som tit var værdsat af resten af familien, især 'sovsen' 😉
Region Dansk
Forberedelses tid 30 Min
Antal personer
Personer
Ingredienser
Tilbehør
Region Dansk
Forberedelses tid 30 Min
Antal personer
Personer
Ingredienser
Tilbehør
Instruktioner
  1. Brun kyllingstykkerne af i en stor klat smør i en sautépanden.
  2. Tag halvdelen af fedtet fra som skal genbruges ved stegning af champignon.
  3. Stege kyllingstykkerne i ca. 15 min (30 min i alt) på hver side, steg skindsiden sidst så den bliver sprød og tag kyllingen fra.
  4. Tilsæt champignonerne i sautépanden og fedtet fra tidligere og stege dem godt igennem. Tilsæt hvidvin og kog det ind. (koges helt væk)
  5. Tilsæt fløde til det tykner og til sidst drøs den hakket persille i.
Recipe Notes

Servers i fad.

Skriv et svar